Hiihtoloma 19.-25.2.-18

Heipsan!

Meillä oli viimeviikolla HIIHTOLOMA! Se oli niiin odotettu. Meidän perheellä ei ollut mitään suunnitelmia lähteä pidemmälle, mutta ei pahaa tehnyt nauttia täällä Suomessa raikkaasta talvi-ilmasta ja ei kyllä tylsää tullut! En tarkkaan muista mitä jokaisena päivänä teimme, mutta kerron anyway hiihtoloman menoistamme, vaikken kuitenkaan päivätarkkaan.

Eli heti viikon alussa hoidimme veljeämme siskoni kanssa ja pelailimme pelejä. Alku viikko menikin kotona koiraa ja sisaruksia hoidellessa.

 Perjantaina ajattelimme mennä Ruosniemeen laskettelemaan, kun emme tänä vuonna ole vielä lasketellut. Aamulla lähdin ystävälle ja olin hänen luona pari tuntia, kunnes tulin kotiin tekemään ruuan ja valmistautumaan lähtöön. Ekstemporena tuli Porin reissu matkan varrelle. Olin instagramista lukenut, että sinä perjantaina on Porin Puuvillassa ilmainen Tubetour-kiertue, joten kävimme katsomassa lavashown ja jatkoimme siitä onnellisina kohti Ruosniemeä. Ostimme lasketteluliput ja lähdimme rinteisiin. Tavallisena minänä mulla jäätyi ihan heti varpaat ja sormet. Oltiin noin parituntia laskettelemassa ja lähdimme kahdeksan maissa kohti kotia. Ilmeeni oli huvittava, kun näin auton lämpömittarista pakkasen määrän. Silmät suurena katsoin -20 asteen pakkaslukemaa. Ei ihme, että olin jäässä kuin lumiukko.

Lauantaina oltiin sovittu menevämme mun TRX_treenien jälkeen perheellä uimaan. Treeni tuntui hyvältä ja vielä paremmalta mennä loikoilemaan viikonlopun lämmitettyyn uimahallin altaaseen. Olimme uimassa jonkinaikaa, kunnes päätimme mennä syömään nopean kauppareissun jälkeen McDonaldsiin lounaan. Illemmalla kun tulimme kotiin, saimme serkut ja tädin vieraaksemme, joiden kanssa katsoimme myös Putouksen ja nauhoituksen perjantain The Voice Of Finlandista.

Sunnuntain vietimmekin koripallo ja pesäpallo peleissä.

Mun mielestä loman ei tarvitse aina olla mikään ulkomaan reissu. Meillä oli perheenä koko viikolla todella hauskaa. Vietimme illat perheenä syöden herkkuiltapalaa ja pelaten lautapelejä. Loma on lomaa myös ilman isompia reissuja. Saimme kivasti raitista ilmaa ja kävimme uimassa ja laskettelemassa ja yleisesti teimme yhdessä kaikkea perheenä. Ei ole kyllä paljoa valitettavaa hiihtolomasta. Toivottavasti teilläkin oli mukavaa!

Tässä vielä videopätkä viikon lopusta:

https://youtu.be/EMU9jfMFsQ8

Hyvää kevättä jokaiselle lukijalleni<3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pelko

Tabu speak out: Menkat

Astma vie voimat