Lempeys ei ole heikkous

Hei!

Minä mietin tosi usein riitänkö minä. Entäs jos kukaan ei koskaan huolisi minua millään tavalla. Entäs jos kaikki katsoisi minua kuin olisin ollut juuri onnettomuudessa. Kuin olisin jokin muukalainen. Entäs jos kaikki esittäisivät ystävääni vain säälistä. Olenko nolo? Olenko säälittävä? Niitä asioita en voi tietää. Joskus mietin myös sitä, että mitä ihmiset ajattelevat minusta kun kuljen ohi. Ajattelevatko he, että olen kaunis, vai ajattelavatko he, että olen kuin metsässä kasvanut. Sitä en ehkä koskaan saa tietää, mutta sen tiedän että en ole ainakaan täydellinen. Mietin, että tarvitseeko minun värjätä kauniit brunetet hiukset että minut hyväksytään. Pitäisikö minun pysyä koko ajan muodin perässä ja ostaa kalliita vaateita joka viikolle. Entäs jos en tee sitä. Hylkäävätkö kaikki minut. Jos kaadun keskelle vesilammikkoa, mitä ihmiset ajattelevat tai tekevät. Alkavatko kaikki nauramaan, vai auttavatko he? Jos kompastun jalkoihini keskelle käytävää, miten ihmiset reagoivat?
Miettikää joskus omalta kannaltanne asiaa. Jos ei vielä kiinnosta, ajattele, että siinä on lapsesi. Silloin olisi syytä jo kiinnostaa. Kukaan ei ole täydellinen, mutta siihen voi tähdätä omalla käytöksellä. Jokaisella ihmisellä on kuitenkin vahvuutensa.

Mietin välillä, että mitäköhän koulun, tai luokan kovimmat ovat oikeasti. Monet esittävät, mutta oletteko koskaan miettineet, millainen on heidän lempeä puolensa. Kyllä, tiedän että kaikilla on lempeä puoli. On vain eriasia kenelle sen uskaltaa näyttää. Monet käyttävät "kovaa" puoltansa ns. lempeän puolen suojeluun, ettei kukaan pysty vahingoittamaan sitä sillä jokainen tietää, että sitä tarvitsee jossain vaiheessa elämää. Mutta minä en tiedä milloin. Tietenkin ymmärrän sen että kovuus suojelee sinua muilta, mutta mikä suojelee sinua itseltäsi. Jokaisella pitäisi olla joku, joka ei anna sinun tehdä mitään pahaa itsellesi. Jokainen tarvitsee jonkun sellaisen, ketä suojelee sinua loppuun asti. Ketään ihminen ei ole ansainnut kuolla onnettomana. Jokainen onnellinen tarvitsee rakkautta. Sitä voi antaa eläin, ystävä, vanhemmat, kummit, puoliso tai kuka vaan, ketä rakastaa sinua. Kun joku rakastaa sinua, se tarkoittaa, että hänelle riität. Hän ei vaadi sinulta yhtään enempää, kuin mitä pystyt antamaan. Hän kunnioittaa sinua omana itsenäsi. Hän ei anna sinun luovuttaa. Ihminen, joka rakastaa sinua, tsemppaa loppuun asti, vaikka mahdottomien asioiden yli. Hän tukee ja auttaa sinua kun sitä eniten tarvitset. Mikään vaiva ei ole liian pieni etteikö sitä pitäisi kertoa edes parhaalle ystävälle. Jos hän oikeasti välittää sinusta, häntä kiinnostaa jopa pienet yksityiskohdat.
Muistakaa, että tarvitsette ihmisen, joka rakastaa sinua ja kenelle voit näyttää lempeän puolesi.

Tehkää asioita mistä nautitte ja ylittäkää itsenne, sillä elämä on liian lyhyt. Kertokaa läheisillenne, että rakastatte heitä ja pysytte aina tukena. Kukaan ei ansaitse elää yksin. Nauttikaa elämästänne ja olkaa rohkeita!

Ensi kertaan! Adios amigos! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pelko

Tabu speak out: Menkat

Astma vie voimat